De kruisbessen huis aan huis service van Sprankenhof

1 juli 2010

Mark van Sprankenhof Bekijk een grotere versie van deze afbeelding

Mark van Sprankenhof heeft net 4 flink volle bakken met kruisbessen gebracht. Omdat ik zelf geen auto heb en hij in de buurt moest zijn, wilde hij ze wel even langsbrengen. Kijk, dat is nog eens service! Mark was al laat voor zijn volgende afspraak, maar ik heb hem toch nog mooi op de foto kunnen zetten. Er komt overigens nog een hele leuke actie aan met de kruisbessenjam van Sprankenhof!

Kruisbessen in bakjes van SprankenhofBehalve deze lekker kruisbessen heb ik 12 lekkere potten kruisbessenjam bij ze gekocht. Dat ik niet 12 potten jam in mijn eentje op ga eten lijkt me duidelijk. Hierover later meer!
Mark vertelde verder nog een paar belangrijke dingen: Direct verkoop is belangrijk. Zo blijft er tenminste wat over voor de teler. En: Twitter werkt goed. Pas twitterde Jos├Ęt wat en binnen een half uur was er al iemand.

Sprankenhof is het type biologische teler waar er niet genoeg van kunnen zijn:

  • Service: bezorgen per post is mogelijk, met wat geduld brengen ze het zelfs langs!
  • Design: mooi vormgegeven producten
  • Directe verkoop: meer marge voor boeren!
  • Eigen producten: boeren die goede bewerkte producten maken verdienen gewoon meer dan boeren die alleen ‘grondstoffen’ leveren aan de groothandel of veiling
  • Innovatie: ze hebben een nieuw fruitsoort geplant: de kiwibes, wie kent hem niet?!

Meer weten? Kijk eens op de website van Sprankenhof. Sprankenhof heeft een pluktuin met behalve kruisbessen ook blauwe bessen, bramen, frambozen en over een paar jaar dus de kiwibes.
Volg Sprankenhof op Twitter

Reageren op dit bericht is niet meer mogelijk

Over deze site

Kruisbes.nl is een site van Okke Amerongen. Lees op over Kruisbes.nl alles over het doel van deze site.