Kruisbessenjam van De Veldkeuken

27 januari 2011

Kruisbessenjam van De Veldkeuken Bekijk een grotere versie van deze afbeelding

Herken je dat? Soms ga je wandelen omdat je weet dat je daarna lekker kunt lunchen of pannekoeken eten. De Veldkeuken zit op exact zo’n locatie, Landgoed Amelisweerd in Bunnik, én je kan er heel lekker lunchen. Van zo’n mooie locatie worden veel eetgelegenheden aardslui en kopen alles bij de groothandel in. De Veldkeuken zet er juist een tandje bij: ze maken alles zelf. Onder andere deze kruisbessenjam!

De jam is gemaakt van groene kruisbessen (60%), rietsuiker en pectine. Het is een heerlijk frisse jam. Kan niet beter. De Veldkeuken hebben een prachtige vormgeving. Via een bericht over de lekkere kweepeergelei van De Veldkeuken kwam ik erachter dat deze vormgeving gemaakt is door 2 dames van Roquefort ontwerpers. Nogmaals mijn complimenten hiervoor.

De echte hulde gaat natuurlijk uit naar De Veldkeuken. Dit is een super lekkere en frisse kruisbessenjam. De kruisbessen komen van de biologisch dynamische tuinderij De Aardvlo. Op loopafstand en ook gelegen op het Landgoed Amelisweerd net buiten de stad Utrecht in Bunnik. Mooi! Zo steun je elkaar zonder overbodige tussenhandel.

Meer informatie kun je vinden op de site van De Veldkeuken. Ga hier zeker eens lekker wandelen en daarna…lunchen of zo’n lekker stuk taart! Ik krijg gewoon zin om te gaan wandelen 😉

Reageren op dit bericht is niet meer mogelijk

Over deze site

Kruisbes.nl is een site van Okke Amerongen. Lees op over Kruisbes.nl alles over het doel van deze site.