Mascarpone kruisbessenijs van Frozen Dutch

5 april 2012

Mascarpone kruisbessenijs van Frozen Dutch Bekijk een grotere versie van deze afbeelding

Natuurlijk wil ik het allerliefste lekkere verse kruisbessen eten. In enorme hoeveelheden, in alle kleuren van de regenboog met alle verschillende smaken maar… er zijn helaas voorlopig nog geen verse kruisbessen. Dan is het wel een hele leuke verrassing als je in een winkel mascarpone kruisbessenijs vind! Helemaal als het in zo’n leuke en vrolijke verpakking zit. Het koste me veel moeite om maar één bakje te kopen maar ik heb me ingehouden.

Binnenin zie je eerst alleen roomijs als je de deksel open maakt. Gelukkig zit onder de romige mascarpone een flinke hoeveelheid kruisbessen verstopt. Een zalige combinatie van zoet romig met fris zuur. De kleine bakjes zijn precies genoeg voor een lekker portie ijs voor één persoon. Maar dit ijs was zo lekker dat ik er ook makkelijk een dubbele portie van gegeten had.

Frozen Dutch produceert ijs met 100% biologische ingrediënten en beschikt zelfs over het EKO keurmerk. Behalve traditionele smaken zoals citroen, of chocolade hebben ze ook meer experimentele smaken zoals: wortel-gember, appel-venkel en chocola met walnotennoga! Er valt dus nog veel meer lekkers te ontdekken.

Meer informatie vind je op de site van Frozen Dutch.

Reacties

  1. Evelyn 5 april 2012 15:55 uur

    Jammer dat je maar één bakje hebt gekocht! Hoewel je een tweede vast ook zelf had opgegeten….

  2. Okke Amerongen 6 april 2012 12:37 uur

    Hallo Evelyn, Er zijn nog meer bakjes. Ik heb ze gekocht bij Rio de Bio, de biologische winkel in Utrecht dus…

  3. Leslie 5 oktober 2012 15:41 uur

    Ga snel naar Yogert (Twijnstraat 1) — ivm winterstop staat alles in de uitverkoop, inclusief Frozen Dutch kruisbessen/mascarpone ijs 🙂

Over deze site

Kruisbes.nl is een site van Okke Amerongen. Lees op over Kruisbes.nl alles over het doel van deze site.